Asset management

Altijd over de juiste hijs- en hefmiddelen beschikken voor de klus, en ervan verzekerd zijn dat uw middelen dan ook in topconditie zijn? Regel het via De Ruiter Staalkabel! Met onze asset managementservice zijn uw hijs- en hefmiddelen in uitstekende handen. We ontvangen uw materialen, inspecteren deze, verzorgen indien nodig reparaties en slaan deze zorgvuldig op. Op het moment waarop u de materialen weer nodig heeft, ontvangt u deze in topconditie, voorzien van alle benodigde certificaten.

Online inzicht in uw volledige materialenvoorraad

Al uw hijs- en hefmiddelen vindt u terug in ons online registratiesysteem, inclusief de actuele status van het materiaal en bijbehorende certificaten. Zo heeft u wereldwijd altijd inzicht in de materialen waarover u beschikt, direct opeisbaar wanneer een nieuwe klus zich aandient. Dankzij dit inzicht voorkomt u bovendien onnodig en/of dubbel aanschaffen van hijs- en hefmiddelen.

Kosteneffectief & duurzaam materiaalbeheer
Door uw materialen bij De Ruiter Staalkabel onder te brengen vergroot u de levensduur en inzetbaarheid. U bent daarmee verzekerd van tijdig onderhoud, zorgvuldige opslag en strenge inspecties. En is het materiaal uiteindelijk niet meer inzetbaar? Dan zorgt De Ruiter Staalkabel ervoor dat de hijs- en hefmiddelen op duurzame wijze verschrot worden. Vervolgens voorzien wij u snel weer van de benodigde nieuwe materialen.

Asset management bij De Ruiter Staalkabel
Wilt u uw materialen onderbrengen bij De Ruiter Staalkabel? We gaan graag met u in gesprek om u een voorstel op maat te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Zelf de kracht van
De Ruiter Staalkabel ervaren?

ContactBekijk projecten