Asset management

Altijd over de juiste hijs- en hefmiddelen beschikken voor de klus, en ervan verzekerd zijn dat uw middelen dan ook in topconditie zijn? Regel het via De Ruiter Staalkabel! Met onze asset managementservice zijn uw hijs- en hefmiddelen in uitstekende handen. We ontvangen uw materialen, inspecteren deze, verzorgen indien nodig reparaties en slaan deze zorgvuldig op. Op het moment waarop u de materialen weer nodig heeft, ontvangt u deze in topconditie, voorzien van alle benodigde certificaten.

Het doel van onze dienst is de waarde en betrouwbaarheid van uw materialen te maximaliseren tijdens hun levensloop en de risico’s te minimaliseren. Zo bent u verzekerd van continu├»teit van uw bedrijfsactiviteiten. Veiligheid is een belangrijk aspect in het gebruik van hijs- en hefmiddelen. Veiligheid bij het hijsen en heffen wordt bereikt door het naleven van de juiste procedures, het gebruik van de juiste apparatuur en het regelmatig onderhouden en inspecteren van de materialen. De Ruiter Staalkabel is u graag van dienst als het aankomt op asset management.

Online inzicht in uw volledige materialenvoorraad: Asset management

Al uw hijs- en hefmiddelen vindt u terug in ons online registratiesysteem, inclusief de actuele status van het materiaal en bijbehorende certificaten. Zo heeft u wereldwijd altijd inzicht in de materialen waarover u beschikt, direct opeisbaar wanneer een nieuwe klus zich aandient. Dankzij dit inzicht voorkomt u bovendien onnodig en/of dubbel aanschaffen van hijs- en hefmiddelen.

Kosteneffectief & duurzaam materiaalbeheer
Door uw materialen bij De Ruiter Staalkabel onder te brengen vergroot u de levensduur en inzetbaarheid. U bent daarmee verzekerd van tijdig onderhoud, zorgvuldige opslag en strenge inspecties. En is het materiaal uiteindelijk niet meer inzetbaar? Dan zorgt De Ruiter Staalkabel ervoor dat de hijs- en hefmiddelen op duurzame wijze verschrot worden. Vervolgens voorzien wij u snel weer van de benodigde nieuwe materialen.

Asset management bij De Ruiter Staalkabel
Wilt u uw materialen onderbrengen bij De Ruiter Staalkabel? We gaan graag met u in gesprek om u een voorstel op maat te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Zelf de kracht van
De Ruiter Staalkabel ervaren?

ContactBekijk projecten