One-stop-shop,

wereldwijd

 

OFFSHORE WIND

Laat je meevoeren

In de loop der jaren heeft De Ruiter Staalkabel uitgebreide kennis opgedaan in de specifieke behoeften van de offshore windmarkt. Wij begrijpen als geen ander de noodzaak om onder constante druk en op een kostenefficiënte manier te leveren.


We hebben een compleet assortiment staalkabels en aanverwante hijs- en hefmiddelen ontwikkeld specifiek voor deze markt. Al onze oplossingen zijn gericht op een verhoging van de efficiëntie en flexibiliteit, waarbij het risico wordt geminimaliseerd. Door ons uitgebreide trackrecord met offshore windprojecten kunnen we een moeiteloos en optimaal resultaat garanderen.

Maar we gaan verder. Onze uitgebreide servicemogelijkheden worden dagelijks gebruikt voor ondersteuning van zelfs de grootste installatiekranen die er zijn.

Onze diensten omvatten:

  • Staalkabelinstallaties wereldwijd met onze eigen spoelmachines, tractielieren en gecertificeerde rigging-ingenieurs;
  • Staaldraadinspecties, zowel visueel als via NDT-technologie;
  • Inspectie van al uw hijs- en hefwerktuigen volgens LOLER (LEEA) of EKH.

Ons op maat gemaakte en bewezen assortiment Oceanmax-staalkabels voldoet volledig aan de specifieke eisen binnen dit marktsegment. De Ruiter Staalkabel kan vaak direct uit voorraad leveren.

Door voortdurende productinnovatie en onze ultramoderne productiefaciliteiten kunnen we eenvoudig voldoen aan de strengste eisen op het gebied van massa, flexibiliteit, duurzaamheid en operationele topkwaliteit.

Vergeet niet om onze mogelijkheden voor staalkabelstroppen, grommers, socketing, HMPE/Dyneema slings en alle bijbehorende hijs- en hefmiddelen te bekijken. Alles gemaakt en geassembleerd in onze moderne werkplaats.

Onze kennis en ervaring garanderen een constante veiligheid voor u en uw mensen; wat ons betreft dé component in alle succesvolle toepassingen van staalkabel.

Laat u adviseren

 

Downloads